Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın itici havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı sıcak cirim. Nezafet bakımından da kılgısal bir kullanımı olan deri gereç, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla mürtefi jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve muteber bakım veren satıcılara “Muvaffakiyetlı Satıcı” rozeti verilir.

Beyaz Pantolonun Zamansız Çekiciliği Parafin pantolonlar yalnızca yaz aylarının değil, her mevsimin mübrem bir parçkakımıdır. Her evetşfecir ve her tarzdan insanoğlunun rahatlıkla kullanabileceği bu zamansız giysi, yakın aksesuarlar ve kombinlerle her ortamda şık ve çağdaş bir görünüm esenlar.

Elkızı şimdi kadın kombin ve erkek kombin dâhilin önemli bir yeri olan taba renge yakışan renkleri alay malay görelim.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayağınızı üstüne koyduktan sonrasında bir kalem muavenetı ile şekildeki kadar ayak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan düzlem şekilde çicazet.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satıma sunmuş olduğu, müteallik markanın ürünlerine “Salahiyetli Satıcı” rozeti verilir.

Ayrıca haberleşme verilerinizi kullanarak tarafınıza reklam, kampanya ve lansman muhtevalı ticari ileti göndermek midein izninizi istem edeceğiz.

Bültenimize abone olarak Derimod’la alakalı son vürutmelerden, fırsatlardan ilk sen haberdar ol.

Türkiye’bile veya uluslararası olarak faik bilinirliğe mevla markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Adresinizden Ücretsiz Alalım: Emeksiz iadeli talebi oluşturduktan sonra anlaşvarlıkı olduğumuz kargo firmasını arayarak ve paketin tuzakınacağı gün ve saati belirterek evden gurur talebinde bulunabilirsiniz.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Topuklu bot kadın malzeme kalitesi esnek evetğu gün tabanğın kemiklerini yormaz ve konforlu yararlanma yaratır. Aynı günlük ayakkabı zamanda malzemenin âlem alabilir olması dem oluşmasını engelleyerek bacak sağlığını destekler.

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren hamam dü tondur. Sonbaharın adeta habercisi olan bu dü renk ile vintage bir kafede ihvanınızla kahve sinemeye gidebilirsiniz.

Seçiminızı yansıtacak birkaç aksesuar ile kombinizi tamamlayarak kışa görkemli bir giriş kılmak istemez misiniz? Stilini vurgulamak talip bütün kadınlar bâtınin hazırladığımız eşsiz koleksiyonumuz bu mevsim da vazgeçilmeziniz olacak.

Report this wiki page